Πωλήσεις Μηχανημάτων
Epson

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Δείτε εδώ τα μηχανήματα

Epson Silver Partner

Η εταιρία μας έγινε πλέον silver partner της Epson. Εξουσιοδοτημένο service και πωλήσεις στις κατηγορίες των επαγγελματικών μηχανήματων rips και enterprise που αποτελούν την καλύτερη λύση και πιο οικονομική για το γραφείο την εταιρία και γενικά για όλους τους επαγγελματικούς χώρους.

printertech epson silver partner + solutions

Τεχνολογία Heat Free

H Epson καινοτομεί επενδύοντας μεγάλα ποσά για την βελτίωση των κεφάλων και με τις καινούριες κεφάλες χωρίς θερμότητα σας εξασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερη οικονομία με σεβασμό στο περιβάλλον

έως

λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με τους εκτυπωτές laser
0 %

έως

λιγότερη χρήση αναλώσιμων σε σύγκριση με τους εκτυπωτές laser
0 %

έως

λιγότερη χρήση αναλώσιμων σε σύγκριση με τους εκτυπωτές laser
0 %

Η τεχνολογία χωρίς θερμότητα της Epson δεν απαιτεί προθέρμανση όταν ενεργοποιείται ή ξεκινά από κατάσταση αδράνειας. Αυτό σημαίνει ότι αρχίζει να εκτυπώνει αμέσως συγκριτικά με άλλους εκτυπωτές (πχ laser), οι οποίοι πρέπει να προθερμάνουν τη μονάδα τήξης για να εκτυπώσουν. Εξασφαλίζονται σταθερές εκτυπώσεις υψηλής ταχύτητας, ακόμη και για έγγραφα με υψηλή πυκνότητα εκτύπωσης.

Η τεχνολογία χωρίς θερμότητα της Epson καταναλώνει λιγότερη ενέργεια σε σχέση με την τεχνολογία laser, επειδή δεν χρησιμοποιεί θερμότητα για προθέρμανση. Καθώς οι εκτυπωτές business inkjet δεν έχουν να θερμάνουν μονάδα τήξης, αυτό έχει ως αποτέλεσμα σημαντική μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.

Εξοικονόμηση εκπομπών CO2 & kwh

Οι εκτυπωτές laser έχουν συνήθως περισσότερα αναλώσιμα και απαιτούν την περιοδική αντικατάσταση του τυμπάνου, του ιμάντα μεταφοράς και της μονάδας τήξης. Χάρη στην τεχνολογία χωρίς θερμότητα, οι εκτυπωτές business inkjet Precision Core της Epson χρησιμοποιούν λιγότερα εξαρτήματα που χρειάζονται αντικατάσταση σε σχέση με έναν εκτυπωτή laser, ενώ οι κεφαλές εκτύπωσης δεν είναι αναλώσιμες. Έτσι μειώνεται ο περιβαλλοντικός αντίκτυπος της κατασκευής και της ανακύκλωσης των πρόσθετων πόρων.

Η δομή χωρίς θερμότητα των εκτυπωτών της Epson σημαίνει ότι υπάρχουν λιγότερα εξαρτήματα που μπορεί να πάθουν βλάβη, γεγονός που μειώνει τον αριθμό των απαιτούμενων παρεμβάσεων. Κατά συνέπεια, οι εκτυπωτές business inkjet Precision Core της Epson προσφέρουν αξιοπιστία και μειώνουν σημαντικά τον χρόνο εκτός λειτουργίας.

Εγγύηση Κεφαλής

Σε όλα τα inkjet μηχανήματα η κεφαλή θεωρείτε αναλώσιμο και χρεώνεται κατά περίπτωση. Αυτό πρακτικά σημαίνει πολλά χρήματα για την αντικατάσταση της σε περίπτωση βλάβης.

Εμείς στα συμβόλαια συντήρησης με την βοήθεια της Epson καλύπτουμε το κόστος της κεφάλης. Θεωρούμε την κεφαλή ως ανταλλακτικό. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι την αλλάζουμε δωρεάν και εγγυούμαστε την άρτια λειτουργία της για έως και πέντε χρονιά.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Δείτε εδώ τα μηχανήματα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για αγορά εκτυπωτών ή φωτοτυπικών, τεχνική υποστήριξη, ενοικίαση φωτοτυπικών κι εκτυπωτικών μηχανημάτων μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας